UrbanFlex

About UrbanFlex

UrbanFlex brengt ondernemers bij elkaar

Onze betaalbare bedrijfsruimtes zijn geschikt voor zowel zzp’ers, starters als ervaren mkb’er en kunnen bovendien voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hierdoor ontmoeten ondernemers uit verschillende branches elkaar. Op elke locatie zijn gezamenlijke voorzieningen aanwezig die dit contact vergemakkelijken. Daarnaast werken wij eraan om via UrbanFlex Netwerk een community te creëren. Door het organiseren van borrels en bijeenkomsten, het versturen van nieuwsbrieven en het gebruik van social media weten ondernemers elkaar gemakkelijker te vinden en is de kans op samenwerking groter.

UrbanFlex werkt oplossingsgericht en is zeer toegankelijk voor huurders. Wij beheren onze locaties zelf en staan hierdoor dichtbij onze klanten. Op de locatie is een property manager zeer regelmatig aanwezig die ervoor zorgt dat alles naar wens is van de huurders. Klachten en problemen worden hierdoor sneller opgelost. Ons doel: het aanbieden van een aangename en inspirerende werkomgeving voor ondernemers.

HUREN BIJ URBANFLEX

Wie huurt bij UrbanFlex profiteert van onze bijzondere voordelen:

  • All-in: vaste maandbedragen inclusief huur, servicekosten, inrichting en servicefaciliteiten
  • Flexibel: huren vanaf 10 m², bedrijfsruimtes per maand te huur
  • Veelzijdig: gemakkelijk combineren van werkruimte, kantoor en opslagruimte

Onze Ruimtes

UrbanFlex betekent flexibel huren. De grootte van de bedrijfsruimtes is flexibel en varieert van 10 tot 500 m². Zo groeit je UrbanFlex werkruimte, kantoor of opslagruimte mee met jouw onderneming.

Workbox

Op zoek naar een werkruimte met een industriële look? Kies voor een Workbox van UrbanFlex. Volledig zelf in te richten en geschikt voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten.

Opslagruimte

Toe aan een representatief kantoor? Een Office van UrbanFlex is de perfecte plek om klanten te ontvangen en je netwerk uit te breiden.

Kantoorruimte

Opslagruimte nodig, zakelijk of privé? Tijdelijk of voor lange periode? Een Storage van UrbanFlex is 24/7 beveiligd en per maand te huur.

Urbanflex: Werken, netwerken, doorgroeien